Donacija hirurške opreme Kliničkom centru

02.02.2021

Wiener osiguranje obilježilo jubilej donacijom Kliničkom centru

Kompanija Wiener Stadtische životno osiguranje AD Podgorica povodom 10 godina postojanja u Crnoj Gori, donirala je hirurške instrumente Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) za potrebe Centra za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Dr sc. med. Zoran Terzić, medicinski direktor KCCG-a, zahvalio se na vrijednoj donaciji u ime menadžmenta naše ustanove, zaposlenih Centra za plastičnu hirurgiju i svoje lično ime Andriji Pešiću, direktoru prodaje Wiener osiguranja.

„Svaka donacija dobro dođe i ovom prilikom veliku zahvalnost dugujem Wiener životnom osiguranju koji su našli za shodno da nam pomognu u donaciji određenog broja hirurških instrumenata koji su potrebni za svakodnevni rad u Centru za plastičnu, rekonstrutivnu i estetsku hirurgiju“, kazao je dr Terzić.

Ističući značaj donacije dr Terzić je kazao da se godišnje u ovom Centru zbrine do 1.000 pacijenata.

„Godišnje imamo od 800 do 1.000 pacijenata koji se zbrinu u našem Centru, od sitnih do većih intervencija, preko rekonstruktivnih procedura, opekotina i slično“, rekao je dr Terzić podsjećajući da se u KCCG-u pružaju zdravstvene usluge ne samo na sekundarnom nivou za građane Podgorice, Tuzi, Danilovgrada i Kolašina, već i na tercijarnom nivou za građane iz cijele Crne Gore.

„Zbog toga nam svaka donacija mnogo znači i dobro je došla, jer za broj pacijenata koji se zbrinjava u KCCG-u, kao i činjenice da se zbrinjavaju najkompleksnija stanja, moramo zaposlenima da obezbijedimo adekvatne uslove“, naglasio je dr Terzić.

„Još jednom se zahvaljujem na donaciji i želim da prenesem zahvalnost menadžmenta KCCG-a kao i zaposlenih Plastične hirurgije. Takođe želim da se uvijek srećemo ovako lijepim povodima, a vi da nemate potrebe da dolazite i koristite naše usluge. Mi smo uvijek na raspolaganju svima kojima je potrebna naša pomoć, a Vašoj kompaniji i zaposlenima želimo uspjeh u radu, ličnu i porodičnu sreću i da i ubuduće imamo profesionalnu i ljudsku saradnju i na taj način ćemo uvijek doći do najboljih rezultata“, zaključio je dr Terzić nakon čega je Pešiću uručio zahvalnicu.